Verdensur

Ashburn
USA

25 September 2016
10:10   /   10:10 PM

Søndag

New York
USA

25 September 2016
10:10   /   10:10 PM

Søndag

London
Storbritannien

25 September 2016
15:10   /   3:10 PM

Søndag

Melbourne
Australien

26 September 2016
0:10   /   0:10 PM

Mandag

Tokyo
Japan

25 September 2016
23:10   /   11:10 PM

Søndag

Moscow
Rusland

25 September 2016
17:10   /   5:10 PM

Søndag

Africa

Abidjan Elfenbenskysten 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Abuja Nigeria 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Accra Ghana 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Addis Ababa Etiopien 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Algiers Algeriet 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Antananarivo Madagaskar 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Asmara Eritrea 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Bamako Mali 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Banjul Gambia 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Bissau Guinea-Bissau 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Brazzaville Republikken Congo 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Bujumbura Burundi 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Cairo Egypten 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Cape Town Sydafrika 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Conakry Guinea 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Dakar Senegal 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Dodoma Tanzania 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Freetown Sierra Leone 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Gaborone Botswana 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Harare Zimbabwe 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Hargeysa Somalia 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Jamestown Saint Helena 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Juba Sydsudan 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Kampala Uganda 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Kigali Rwanda 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Kinshasa Congo 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Libreville Gabon 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Lilongwe Malawi 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Lomé Togo 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Luanda Angola 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Lusaka Zambia 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Malabo Ækvatorial Guinea 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Maputo Mozambique 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Maseru Lesotho 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Mbabane Swaziland 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Mogadishu Somalia 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Monrovia Liberia 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Moroni Comorerne 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
N'Djamena Chad 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Nairobi Kenya 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Niamey Niger 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Nouakchott Mauretanien 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Ouagadougou Burkina Faso 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Port Louis Mauritius 18:10 6:10 PM 25 September 2016 Søndag
Praia Kap Verde 13:10 1:10 PM 25 September 2016 Søndag
Rabat Marokko 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Tripoli Libyen 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Tunis Tunesien 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Windhoek Namibia 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Yaoundé Cameroon 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag

Asia

Abu Dhabi De Forenede Arabiske Emirater 18:10 6:10 PM 25 September 2016 Søndag
Amman Hashemitiske Kongerige Jordan 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Ankara Tyrkiet 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Ashgabat Turkmenistan 19:10 7:10 PM 25 September 2016 Søndag
Astana Kasakhstan 20:10 8:10 PM 25 September 2016 Søndag
Baghdad Irak 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Baku Aserbajdsjan 19:10 7:10 PM 25 September 2016 Søndag
Bandar Seri Begawan Brunei 22:10 10:10 PM 25 September 2016 Søndag
Beijing Kina 22:10 10:10 PM 25 September 2016 Søndag
Beirut Libanon 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Bishkek Kirgisistan 20:10 8:10 PM 25 September 2016 Søndag
Damascus Syrien 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Dhaka Bangladesh 20:10 8:10 PM 25 September 2016 Søndag
Doha Qatar 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Dushanbe Tadsjikistan 19:10 7:10 PM 25 September 2016 Søndag
Flying Fish Cove Juleøen 21:10 9:10 PM 25 September 2016 Søndag
Hanoi Vietnam 21:10 9:10 PM 25 September 2016 Søndag
Hong Kong Hong Kong 22:10 10:10 PM 25 September 2016 Søndag
Islamabad Pakistan 19:10 7:10 PM 25 September 2016 Søndag
Jakarta Indonesien 21:10 9:10 PM 25 September 2016 Søndag
Jerusalem Israel 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Kabul Afganistan 18:40 6:40 PM 25 September 2016 Søndag
Kuala Lumpur Malaysia 22:10 10:10 PM 25 September 2016 Søndag
Kuwait City Kuwait 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Malé Maldiverne 19:10 7:10 PM 25 September 2016 Søndag
Manama Bahrain 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Manila Filippinerne 22:10 10:10 PM 25 September 2016 Søndag
Muscat Oman 18:10 6:10 PM 25 September 2016 Søndag
New Delhi Indien 19:40 7:40 PM 25 September 2016 Søndag
Phnom Penh Cambodja 21:10 9:10 PM 25 September 2016 Søndag
Pyongyang Nordkorea 23:10 11:10 PM 25 September 2016 Søndag
Sana' Yemen 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Seoul Republikken Korea 23:10 11:10 PM 25 September 2016 Søndag
Singapore Singapore 22:10 10:10 PM 25 September 2016 Søndag
Sri Jayewardenepura Kotte Sri Lanka 19:40 7:40 PM 25 September 2016 Søndag
Taipei Taiwan 22:10 10:10 PM 25 September 2016 Søndag
Tashkent Usbekistan 19:10 7:10 PM 25 September 2016 Søndag
Tbilisi Georgien 18:10 6:10 PM 25 September 2016 Søndag
Thimphu Bhutan 20:10 8:10 PM 25 September 2016 Søndag
Tokyo Japan 23:10 11:10 PM 25 September 2016 Søndag
Ulan Bator Mongoliet 22:10 10:10 PM 25 September 2016 Søndag
Vientiane Laos 21:10 9:10 PM 25 September 2016 Søndag
Yerevan Armenien 18:10 6:10 PM 25 September 2016 Søndag

Australia and oceanic

Adamstown Pitcairn Islands 6:10 6:10 AM 25 September 2016 Søndag
Adelaide Australien 23:40 11:40 PM 25 September 2016 Søndag
Alofi Niue 3:10 3:10 AM 25 September 2016 Søndag
Apia Samoa 4:10 4:10 AM 26 September 2016 Mandag
Avarua Cookøerne 4:10 4:10 AM 25 September 2016 Søndag
Brisbane Australien 0:10 0:10 AM 26 September 2016 Mandag
Broken Hill Australien 23:40 11:40 PM 25 September 2016 Søndag
Canberra Australien 0:10 0:10 AM 26 September 2016 Mandag
Darwin Australien 23:40 11:40 PM 25 September 2016 Søndag
Dili Østtimor 23:10 11:10 PM 25 September 2016 Søndag
Funafuti Tuvalu 2:10 2:10 AM 26 September 2016 Mandag
Hagåtña Guam 0:10 0:10 AM 26 September 2016 Mandag
Hobart Australien 0:10 0:10 AM 26 September 2016 Mandag
Honiara Salomonøerne 1:10 1:10 AM 26 September 2016 Mandag
Melbourne Australien 0:10 0:10 AM 26 September 2016 Mandag
Pago Pago Amerikansk Samoa 3:10 3:10 AM 25 September 2016 Søndag
Papeete Fransk Polynesien 4:10 4:10 AM 25 September 2016 Søndag
Perth Australien 22:10 10:10 PM 25 September 2016 Søndag
Port Vila Vanuatu 1:10 1:10 AM 26 September 2016 Mandag
Suva Fiji 2:10 2:10 AM 26 September 2016 Mandag
Wellington New Zealand 3:10 3:10 AM 26 September 2016 Mandag

Europe

Amsterdam Holland 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Andorra la Vella Andorra 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Athens Grækenland 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Belgrade Serbien 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Berlin Tyskland 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Bern Schweiz 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Bratislava Slovakiet 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Brussels Belgien 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Bucharest Rumænien 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Copenhagen Danmark 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Douglas Isle of Man 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Gibraltar Gibraltar 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Helsinki Finland 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Kiev Ukraine 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Lisbon Portugal 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Ljubljana Slovenien 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
London Storbritannien 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Luxembourg Luxembourg 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Madrid Spanien 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Minsk Hviderusland 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Moscow Rusland 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Nicosia Cypern 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Oslo Norge 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Paris Frankrig 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Podgorica Montenegro 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Prague Tjekkiet 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Pristina Kosovo 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Reykjavik Island 14:10 2:10 PM 25 September 2016 Søndag
Riga Letland 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Rome Italien 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
San Marino San Marino 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Sarajevo Bosnien-Hercegovina 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Skopje Makedonien 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Sofia Bulgarien 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Stockholm Sverige 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Tallinn Estland 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Tirana Albanien 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Tórshavn Færøerne 15:10 3:10 PM 25 September 2016 Søndag
Vaduz Liechtenstein 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Valletta Malta 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Vienna Østrig 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Vilnius Republikken Litauen 17:10 5:10 PM 25 September 2016 Søndag
Warsaw Polen 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag
Zagreb Kroatien 16:10 4:10 PM 25 September 2016 Søndag

North and Central America

Basseterre Saint Kitts og Nevis 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Belmopan Belize 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Bridgetown Barbados 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Calgary Canada 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Castries Saint Lucia 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Charlotte Amalie De Amerikanske Jomfruøer 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Cockburn Harbour Turks- og Caicosøerne 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Guatemala City Guatemala 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Gustavia Saint-Barthélemy 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Halifax Canada 11:10 11:10 AM 25 September 2016 Søndag
Hamilton Bermuda 11:10 11:10 AM 25 September 2016 Søndag
Havana Cuba 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Kingston Jamaica 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Managua Nicaragua 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Marigot Saint Martin 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Mexico City Mexico 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Montreal Canada 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Nassau Bahamas 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Nuuk Grønland 12:10 0:10 PM 25 September 2016 Søndag
Oranjestad Aruba 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Ottawa Canada 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Panama City Panama 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Port-au-Prince Haiti 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
San Juan Costa Rica 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
San Salvador El Salvador 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Santo Domingo Den Dominikanske Republik 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Saskatoon Canada 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Tegucigalpa Honduras 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Toronto Canada 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Vancouver Canada 7:10 7:10 AM 25 September 2016 Søndag
Winnipeg Canada 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag

South America

Asunción Paraguay 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Bogotá Colombia 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Brasil Brasilien 11:10 11:10 AM 25 September 2016 Søndag
Buenos Aires Argentina 11:10 11:10 AM 25 September 2016 Søndag
Caracas Venezuela 9:40 9:40 AM 25 September 2016 Søndag
Georgetown Guyana 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Lima Peru 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Montevideo Uruguay 11:10 11:10 AM 25 September 2016 Søndag
Paramaribo Surinam 11:10 11:10 AM 25 September 2016 Søndag
Petit Cayenne Fransk Guiana 11:10 11:10 AM 25 September 2016 Søndag
Quito Ecuador 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Santiago Chile 11:10 11:10 AM 25 September 2016 Søndag
Stanley Falklandsøerne 11:10 11:10 AM 25 September 2016 Søndag
Sucre Bolivia 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag

USA

Anchorage Alaska 6:10 6:10 AM 25 September 2016 Søndag
Atlanta Georgia 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Baltimore Maryland 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Boise Idaho 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Boston Massachusetts 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Charlotte North Carolina 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Chicago Illinois 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Columbus Grove Ohio 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Denver Colorado 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Detroit Michigan 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Fort Wayne Indiana 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Grand Rapids Michigan 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Greensboro North Carolina 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Honolulu Hawaii 4:10 4:10 AM 25 September 2016 Søndag
Houston Texas 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Indianapolis Indiana 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Jacksonville Florida 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Las Vegas Nevada 7:10 7:10 AM 25 September 2016 Søndag
Lincoln Nebraska 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Los Angeles California 7:10 7:10 AM 25 September 2016 Søndag
Louisville Kentucky 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Madison Wisconsin 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Memphis Tennessee 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Mesa Arizona 7:10 7:10 AM 25 September 2016 Søndag
Minneapolis Minnesota 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
New Orleans Louisiana 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
New York New York 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Newark New Jersey 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Norfolk Virginia 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Omaha Nebraska 9:10 9:10 AM 25 September 2016 Søndag
Philadelphia Pennsylvania 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Phoenix Arizona 7:10 7:10 AM 25 September 2016 Søndag
Pittsburgh Pennsylvania 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Portland Oregon 7:10 7:10 AM 25 September 2016 Søndag
Salem Oregon 7:10 7:10 AM 25 September 2016 Søndag
Salt Lake City Utah 8:10 8:10 AM 25 September 2016 Søndag
Seattle Washington 7:10 7:10 AM 25 September 2016 Søndag
Virginia Beach Virginia 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag
Washington District of Columbia 10:10 10:10 AM 25 September 2016 Søndag