Verdensur



Verdensuret på DayWeekYear.com med mere end 300.000 byer over hele verden.
Se enten den lokale tid i oversigten nederst, eller indtast navnet på en by i søgefeltet.
Hvis du skal planlægge et møde eller ringe til udlandet, kan du bruge vores tidsomregner i verdensuret, ved at klikke på "TIDSOMREGNER" i menuen oven over.

Lokal tid i Seattle, USA: Søndag d. 23. November kl. 0:29 /  0:29 AM

Afrika

By
Land
Klokken
Dato
Sommertid
Abuja
Nigeria
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Accra
Ghana
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Addis Ababa
Etiopien
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Algier
Algeriet
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Antananarivo
Madagascar
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Asmara
Eritrea
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bamako
Mali
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bangui
Central African Republic
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Banjul
Gambia
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bissau
Guinea Bissau
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Brazzaville
Congo
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bujumbura
Burundi
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kairo
Egypten
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kapstaden
Sydafrika
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Conakry
Guinea
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Dakar
Senegal
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Dar es-Salaam
Tanzania
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Djibouti
Djibouti
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Ejbei Uad el Aabd
Vestlige Sahara
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Freetown
Sierra Leone
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Gaborone
Botswana
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Harare
Zimbabwe
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kampala
Uganda
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Khartoum
Sudan
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kigali
Rwanda
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kinshasa
Congo, The Dem. Rep. of
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Libreville
Gabon
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Lilongwe
Malawi
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Lomé
Togo
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Luanda
Angola
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Lusaka
Zambia
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Malabo
Equatorial Guinea
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Maputo
Mozambique
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Maseru
Lesotho
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Mbabane
Swaziland
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Mogadishu
Somalia
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Monrovia
Liberia
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Moroni
Comoros
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Ndjamena
Chad
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Nairobi
Kenya
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Niamey
Nigeria
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Nouakchott
Mauritania
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Ouagadougou
Burkina Faso
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Port Louis
Mauritius
12:29
/
0:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Porto-Novo
Benin
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Praia
Cape Verde
7:29
/
7:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Rabat
Marokko
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Tripoli
Libyen
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Tunis
Tunisien
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Victoria
Seychelles
12:29
/
0:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Windhoek
Namibia
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Sommertid
Yamoussoukro
Elfenbenskysten
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Yaoundé
Cameroon
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal

Amerika

By
Land
Klokken
Dato
Sommertid
Asunción
Paraguay
5:29
/
5:29 AM
Søndag d. 23. November
Sommertid
Basseterre
Saint Kitts & Nevis Anguilla
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Belmopan
Belize
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bogotá
Colombia
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Brasília
Brasilien
6:29
/
6:29 AM
Søndag d. 23. November
Sommertid
Bridgetown
Barbados
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Buenos Aires
Argentina
5:29
/
5:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Caracas
Venezuela
3:59
/
3:59 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Castries
Saint Lucia
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Georgetown
Guyana
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Guatemala City
Guatemala
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Halifax
Canada
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Havana
Cuba
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kingston
Jamaica
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kingstown
Saint Vincent & Grenadines
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
La Paz
Bolivia
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Lima
Peru
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Mexico City
Mexico
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Montevideo
Uruguay
6:29
/
6:29 AM
Søndag d. 23. November
Sommertid
Nassau
Bahamas
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Ottawa
Canada
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Panama City
Panama
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Paramaribo
Suriname
5:29
/
5:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Port-au-Prince
Haiti
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Port of Spain
Trinidad and Tobago
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Quito
Ecuador
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Québec
Canada
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Roseau
Dominica
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
San José
Costa Rica
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
San Salvador
El Salvador
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Santiago de Chile
Chile
5:29
/
5:29 AM
Søndag d. 23. November
Sommertid
Santo Domingo
Dominicanske Republic
4:29
/
4:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Tegucigalpa
Honduras
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Vancouver
Canada
0:29
/
0:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Victoria
Canada
0:29
/
0:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Washington
District of Columbia
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Winnipeg
Canada
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal

Asien

By
Land
Klokken
Dato
Sommertid
Abu Dhabi
United Arab Emirates
12:29
/
0:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Amman
Jordan
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Ankara
Tyrkiet
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Asjkhabad
Turkmenistan
13:29
/
1:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Astana
Kazakhstan
14:29
/
2:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Bagdad
Irak
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Baku
Azerbaidjan
12:29
/
0:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Bandar Seri Begawan
Brunei Darussalam
16:29
/
4:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Bangkok
Thailand
15:29
/
3:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Beijing
Kina
16:29
/
4:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Beirut
Libanon
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bisjkek
Kyrgyz Republic (Kyrgyzstan)
14:29
/
2:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Colombo
Sri Lanka
13:59
/
1:59 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Damaskus
Syrien
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Dhaka
Bangladesh
14:29
/
2:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Dili
Timor-Leste
17:29
/
5:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Doha
Qatar
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Dusjanbe
Tadjikistan
13:29
/
1:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Hanoi
Vietnam
15:29
/
3:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Islamabad
Pakistan
13:29
/
1:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Jakarta
Indonesien
15:29
/
3:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Jerusalem
Israel
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kabul
Afghanistan
12:59
/
0:59 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Katmandu
Nepal
14:14
/
2:14 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Kuala Lumpur
Malaysia
16:29
/
4:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Kuwait
Kuwait
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Lhasa
Kina
16:29
/
4:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Malé
Maldiverne
13:29
/
1:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Manama
Bahrain
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Moskva
Rusland
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Muscat
Oman
12:29
/
0:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Nay Pyi Taw
Myanmar
14:59
/
2:59 PM
Søndag d. 23. November
Normal
New Delhi
Indien
13:59
/
1:59 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Novosibirsk
Rusland
14:29
/
2:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Omsk
Rusland
14:29
/
2:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Phnom Penh
Cambodia, Kingdom of
15:29
/
3:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Pyongyang
Nord Korea
17:29
/
5:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Riyadh
Saudi Arabien
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Sankt Petersborg
Rusland
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Sanaá
Yemen
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Seoul
Syd Korea
17:29
/
5:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Singapore
Singapore
16:29
/
4:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Taipei
Taiwan
16:29
/
4:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Tasjkent
Uzbekistan
13:29
/
1:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Tbilisi
Georgien
12:29
/
0:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Teheran
Iran
11:59
/
11:59 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Timphu
Bhutan
14:29
/
2:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Tokyo
Japan
17:29
/
5:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Ulan Bator
Mongoliet
16:29
/
4:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Vientiane
Laos
15:29
/
3:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Jerevan
Armenien
12:29
/
0:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal

Australien og ocean

By
Land
Klokken
Dato
Sommertid
Adamstown
Pitcairn Island
0:29
/
0:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Alofi
Niue
21:29
/
9:29 PM
Lørdag d. 22. November
Normal
Apia
Samoa
21:29
/
9:29 PM
Lørdag d. 22. November
Normal
Avarua
Cook Islands
22:29
/
10:29 PM
Lørdag d. 22. November
Normal
Brisbane
Australien
18:29
/
6:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Canberra
Australien
19:29
/
7:29 PM
Søndag d. 23. November
Sommertid
Funafuti
Tuvalu
20:29
/
8:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Hagåtña
Guam (USA)
18:29
/
6:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Hobart
Australien
19:29
/
7:29 PM
Søndag d. 23. November
Sommertid
Honiara
Solomon Islands
19:29
/
7:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Majuro
Marshall Islands
20:29
/
8:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Melbourne
Australien
19:29
/
7:29 PM
Søndag d. 23. November
Sommertid
Melekeok
Palau
17:29
/
5:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Nouméa
New Caledonia (Fransk)
19:29
/
7:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Nukualofa
Tonga
21:29
/
9:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Pago Pago
American Samoa
21:29
/
9:29 PM
Lørdag d. 22. November
Normal
Palakir
Micronesia
19:29
/
7:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Papeete
Polynesien (Fransk)
22:29
/
10:29 PM
Lørdag d. 22. November
Normal
Port Moresby
Papua New Guinea
18:29
/
6:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Port-Vila
Vanuatu
19:29
/
7:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Sapian
Philippinerne
16:29
/
4:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Suva
Fiji
20:29
/
8:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Sydney
Australien
19:29
/
7:29 PM
Søndag d. 23. November
Sommertid
South Tarawa
Kiribati
20:29
/
8:29 PM
Søndag d. 23. November
Normal
Wellington
Australien
19:29
/
7:29 PM
Søndag d. 23. November
Sommertid

Europa

By
Land
Klokken
Dato
Sommertid
Amsterdam
Holland
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Andorra la Vella
Andorra
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Ankara
Tyrkiet
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Athen
Grækenland
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Beograd
Serbien
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Berlin
Tyskland
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bern
Schweiz
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bratislava
Slovakiet
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bruxelles
Belgien
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bukarest
Rumænien
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Chişinău
Moldavia
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
City of London
Storbritanien
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
København
Danmark
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Dublin
Irland
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Helsinki
Finland
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kiev
Ukraine
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Lissabon
Portugal
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Ljubljana
Slovenien
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Luxembourg
Luxembourg
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Madrid
Spanien
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Minsk
Belarus
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Monaco
Monaco
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Moskva
Rusland
11:29
/
11:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Nicosia
Cyprus
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Nuuk
Grønland
5:29
/
5:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Oslo
Norge
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Paris
Frankrig
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Podgorica
Montenegro
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Prag
Tjekkiet
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Reykjavik
Island
8:29
/
8:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Riga
Letland
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Rom
Italien
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
San Marino
San Marino
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Sarajevo
Bosnien-Herzegovina
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Skopje
Macedonia
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Sofia
Bulgarien
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Stockholm
Sverige
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Tallinn
Estland
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Tirana
Albanien
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Vaduz
Liechtenstein
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Valletta
Malta
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Vatican City
Holy See (Vatican City State)
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Wien
Østrig
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Vilnius
Litauen
10:29
/
10:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Warszawa
Polen
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Zagreb
Kroatien
9:29
/
9:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal

USA

By
Stat
Klokken
Dato
Sommertid
Albuquerque
New Mexico
1:29
/
1:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Anchorage
Alaska
23:29
/
11:29 PM
Lørdag d. 22. November
Normal
Atlanta
Georgia
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Baltimore
Maryland
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Billings
Montana
1:29
/
1:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Birmingham
Alabama
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Boise
Idaho
1:29
/
1:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Boston
Massachusetts
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Bridgeport
Connecticut
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Burlington
Vermont
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Charleston
West Virginia
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Charlotte
North Carolina
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Cheyenne
Wyoming
1:29
/
1:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Chicago
Illinois
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Columbia
South Carolina
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Columbus
Ohio
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Delaware City
Delaware
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Denver
Colorado
1:29
/
1:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Des Moines
Iowa
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Detroit
Michigan
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Fargo
North Dakota
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Honolulu
Hawaii
22:29
/
10:29 PM
Lørdag d. 22. November
Normal
Houston
Texas
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Indianapolis
Indiana
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Jackson
Mississippi
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Kansas City
Missouri
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Las Vegas
Nevada
0:29
/
0:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Little Rock
Arkansas
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Los Angeles
California
0:29
/
0:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Louisville
Kentucky
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Manchester
New Hampshire
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Memphis
Tennessee
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Miami
Florida
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Milwaukee
Wisconsin
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Minneapolis
Minnesota
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
New Orleans
Louisana
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
New York
New York
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Newark
New Jersey
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Oklahoma City
Oklahoma
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Omaha
Nebraska
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Philadelphia
Pennsylvania
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Phoenix
Arizona
1:29
/
1:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Portland
Oregon
0:29
/
0:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Providence
Rhode Island
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Salt Lake City
Utah
1:29
/
1:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Seattle
Washington
0:29
/
0:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Sioux Falls
South Dakota
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Virginia Beach
Virginia
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Washington
District of Columbia
3:29
/
3:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal
Wichita
Kansas
2:29
/
2:29 AM
Søndag d. 23. November
Normal